Samsung’s Unpacked evenement (nog) een keer kijken? Het kan!

Vorige week woensdag was het na lang wachten dan zover: Samsung’s Unpacked 2013 deeltje 2 werd gehouden in Berlijn. Het resultaat van dit evenement is dat we eindelijk kennis hebben gemaakt met de Samsung Galaxy Note 3, de Galaxy Gear, en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl een nieuwe versie van de Galaxy Note 10.1 tablet.

samsung-galaxy-note-3-onthulling-video Samsung's Unpacked evenement (nog) een keer kijken? Het kan!

Heb je het allemaal gemist, terwijl je het allemaal graag had willen zien gebeuren? Of wil je alles op je gemak nog een keer terugkijken zónder een regelmatig wegvallende verbinding, die de livefeed van het evenement plaagde? Het kan, en wel hier:

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee