Officiële ‘teaser’ van Samsung voor de IFA beurs in Berlijn

Vers van de pers! Het geheim van Samsung’s technologiën is vastgelegd op beveiligingscamera’s!

samsung-ifa-2013-teaser Officiële 'teaser' van Samsung voor de IFA beurs in Berlijn

Het is natuurlijk een publiek geheim dat álle grote technologiebedrijven in feite direct contact hebben met buitenaardse, superintelligente levensvormen. Alleen op deze manier was het tenslotte mogelijk om complete computers met een quad core processor en aanraakgevoelige schermen te bundelen tot een handzaam kastje ter grootte van een smartphone.

Helaas is veelvuldig contact met deze aliens niet eenvoudig, omdat hun vliegende schotels bijna iedere nacht moeten worden opgeladen (ook buitenaardse technologiën hebben hun beperkingen). Daarom – zo blijkt nu – is een aantal van hen rechtstreeks bij Samsung zelf gedetacheerd. En ondanks grote moeite van de kant van Samsung, is er toch een videoband naar buiten gesmokkeld waarop duidelijk te zien is dat deze buitenaardse wezens deel uit maken van Samsung’s personeelsbestand.

Het lijkt natuurlijk allemaal een beetje sterk, maar één ding doet deze video wel: benieuwd maken naar de producten die Samsung over twee dagen – aan de vooravond van de IFA beurs in Berlijn – zal gaan onthullen. Want stél dat ze écht…. 😉

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee