Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 – voorbereiding voor Knox

Sinds vanmorgen vroeg is een nieuwe update beschikbaar voor zowel de unbranded als de Vodafone branded Samsung Galaxy S4. De update bereidt de weg voor Samsung’s Knox beveiligingspakket, en brengt optimalisaties achter de schermen.

Screenshot_2013-09-23-07-54-08 Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 - voorbereiding voor Knox

Wie vanochtend in blije verwachting van Android 4.3 opsprong, moet helaas nog even geduld hebben: ook na deze update blijft de Android versie gewoon bij nummertje 4.2.2. De sprong naar Android 4.3 wordt pas ten vroegste in de loop van volgende maand verwacht.

Deze update was onlangs al uitgerold naar T-Mobile’s branded toestellen, en installeert componenten van Samsung Knox – het pakket dat de Galaxy S4 voorziet van een uitgebreide suite van beveiligingsmogelijkheden. Bij de T-Mobile update leidde dit tot problemen met een aantal applicaties, waaronder Whatsapp, maar op ons eigen toestel werkt deze laatste vooralsnog zoals voorheen.

Het updatebestand is ruim 44 MB groot. Om je databundel te sparen is installatie via WiFi verbinding of Samsung Kies dus een aanrader. Mocht je zichtbare verbeteringen of vernieuwingen op je Galaxy S4 hebben ontdekt, lezen we dat natuurlijk graag hieronder – bijvoorbaat dank!

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. Wiebo zegt

    Die update naar 5.01 heeft mijn S4 onbruikbaar gemaakt, heb nu een andere phone
    Wanneer komt de 5.1 update, dan kan ik m weer gebruiken

Praat mee