Galaxy S4 krijgt Gear support tegen het einde van oktober

Een hoop mensen waren toch aangenaam verrast toen Samsung bevestigde dat de Galaxy Gear alleen zou kunnen werken en communiceren met de Galaxy Note 3. Gelukkig weet Techradar via de Korea Times te melden dat de er tegen het einde van oktober een (wereldwijde?) update voor de S4 zal verschijnen die het mogelijk maakt om met de aankomende Galaxy Gear te communiceren.

GalaxyGear-Press-01-900-80 Galaxy S4 krijgt Gear support tegen het einde van oktober

Dit werd in een interview tegenover de Korea Times bevestigd door Samsung vice president Lee Young-hee. Verder wist hij ook nog te vertellen dat de connectie tegen het einde van december zal worden uitgebreid naar zowel de Galaxy Note 2 als de Galaxy S3. Daarnaast zal de toekomstige Galaxy Note 10.1 (2014 versie) ook de Galaxy Gear update ontvangen. Maar iets zegt ons dat deze niet zo veel gebruikt zal worden aangezien het meesjouwen van een 10 inch tablet toch net wat anders is dan het meenemen van je telefoon..

Tot slot wist Young-hee nog een subtiele hint te verkondigen over het feit dat de oudere toestellen (denk aan de Galaxy Tab 2 of de Galaxy S2) waarschijnlijk geen Galaxy Gear support zullen ontvangen.

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee