En vechten maar! – Galaxy Note 3 vs iPhone 5S

Het kon natuurlijk ook niet anders, een dag nadat Apple haar nieuwste iPhone(s) heeft gepresenteerd regent het weer eens van de iPhone v.s. “telefoon vul-maar-iets-in” video’s. En natuurlijk konden wij het weer niet laten om te kijken naar wat mensen concluderen als ze de gloednieuwe Galaxy Note 3 naast Apple’s nieuwste creatie plaatsen.

Super Saf TV – een redelijk bekende YouTuber – heeft binnen 24 uur een prima video weten te uploaden waarop te zien is hoe de iPhone 5S en de Galaxy Note 3 worden vergeleken. Wees maar niet bang, we hebben hier niet te maken met een fanboy video van Apple noch Samsung. In de video zien we de feiten netjes naast elkaar en mogen we zelf oordelen welke beter is.

Wie heeft er volgens jou gewonnen? De iPhone 5S met haar 4-inch (1136 x 640 pixels – 326 ppi), 8mp iSight camera met Full HD (1080p) film functie en Apple A7 64-bit chip. Of de Galaxy Note 3 met een 5.7-inch scherm (1920 x 1080 pixels – 386 ppi), 13 mp camera met 4K (2160p) filmfunctie en een quadcore processor?

Deel je mening in de comments hieronder!

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee