Android 4.3 voor de Samsung Galaxy Note 2 nu in de testfase

Met al het nieuws rond en over de Samsung Galaxy Note 3 is het makkelijk om interessante ontwikkelingen voor de Galaxy Note 2 over het hoofd te zien. Maar dat doen we dus niet: volgens de bekende developer Faryaab Sheikh is Samsung namelijk op dit moment al bezig de Android 4.3 update voor de Note 2 te testen.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-test1 Android 4.3 voor de Samsung Galaxy Note 2 nu in de testfase

Eerder al werd bekend dat de Galaxy Note 2 géén update naar Android versie 4.2.2 zou krijgen, om de sprong naar Android 4.3 sneller te kunnen maken. En hoewel recent nog werd gefluisterd dat deze update mogelijk al vanaf oktober uitgerold zal gaan worden, zijn de insiders van Sammobile van mening dat november/december een meer realistische verwachting is.

De verwachting is dat deze update niet alleen de nieuwere versie van het Android besturingssysteem brengt, maar ook een flinke stapel nieuwe features die we kennen van de Galaxy S4, én mogelijk ook nog nieuwe snufjes van de Galaxy Note 3.

 

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee