Android 4.3 in het verschiet voor de Samsung Galaxy Mega

We staan aan de vooravond van een flinke update golf, waarbij Samsung een aantal toestellen direct naar Android 4.3 zal brengen. Naast de Galaxy S4, S3, en de Note 2, behoort ook de Galaxy Mega tot dit gezelschap.

samsung-galaxy-mega-6-31 Android 4.3 in het verschiet voor de Samsung Galaxy Mega

Op dit moment bevindt de nieuwe software voor de Galaxy Mega zich – net als de update voor Galaxy Note 2 – in de testfase. De ontwikkeling van de update is dus al vergevorderd, maar nog niet helemaal klaar.

Een precieze datum vanaf wanneer de update naar het toestel zal worden uitgerold is nog niet bekend, maar als deze vergelijkbaar is met die voor de Note 2, dan kunnen Galaxy Mega eigenaren de nieuwe Android versie vanaf eind november, begin december op hun toestel verwachten – maar dit laatste is dus alles behalve zeker te noemen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee