Wedstrijd van een andere orde: verzin een toepassing met een flexibel OLED scherm

Het is alweer even geleden dat Samsung haar Youm flexibele Amoled schermtechnologie introduceerde, en sindsdien wordt ieder nieuw aankomend toptoestel van de Koreanen vergezeld van geruchten dat dít dan het toestel is dat voorzien is van een Youm scherm.

samsung-youm-fitness Wedstrijd van een andere orde: verzin een toepassing met een flexibel OLED scherm

Feit is, dat tot nu geen enkele Galaxy smartphone uitgerust is met een flexibel scherm, of een scherm dat dankzij deze technologie als ‘onbreekbaar’ – want van kunststof in plaats van kwetsbaar glas – geldt. Ook op dit moment zijn de geruchten over een Galaxy Note 3 met Youm display niet van de lucht – en anders zien we deze wel in Samsung aankomende Galaxy Gear smartwatch.

Inmiddels heeft Samsung haar ideeënbus opgesteld voor het grote publiek. Middels een wedstrijd hoopt het concern frisse nieuwe input te krijgen voor de mogelijkheden die een dergelijk scherm biedt. Als hoofdprijs valt er tienduizend dollar te winnen. En hoewel de voorwaarden van de wedstrijd duidelijk stellen dat winst geen garantie biedt op een contract bij Samsung, is het natuurlijk duidelijk dat er altijd een kans is dat jouw idee – indien ontzettend goed – nog ver kan komen. Samsung is tenslotte wel de allergrootste ontwikkelaar van mobiele technologie op deze aardbol.

samsung-youm-paraplu Wedstrijd van een andere orde: verzin een toepassing met een flexibel OLED scherm

Jammer is alleen dat de wedstrijd alleen toegankelijk is voor inwoners van de Verenigde Staten – Nederlanders met een briljant idee vallen dus helaas-pindakaas buiten de boot. Dit neemt niet weg dat wij hier erg benieuwd zijn naar de resultaten van de wedstrijd, en de ideeën die deze  zal opleveren. En tot de bekendmaking van de winaars houden we ons wel bezig met een andere, iets minder prestigieuze wedstrijd (waarbij je wél een Galaxy S4 Active kunt winnen).

Je vindt alle details van Samsung’s Youm-wedstrijd HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  Maak een Laptop waarbij een mogelijkheid is om ook mee te kunnen scannen. Er zit nu een schuif om een CD of DVD in te steken. Waarom niet een schijf of gleuf waar je oude foto’s of tekeningen tot ongeveer A4 direct kunt inscannen en die dan op je beeld verschijnen om te versturen of te bewerken?

 2. Jules jakobs zegt

  Maak een laptop met de edge randen van smartphones maar dan naar binnen zodat je echt is het scherm zit en dat je door twee keer tegen de randen aan te kloppen met de muis de instelingen of andere apps op de laptop tevoorschijn haalt.

 3. quill zegt

  maak een telefoon waar je ook je bloed mee kan meten net als een glucose meter
  voor mensen met diabetes..

  kijk op youtube
  glucose combo foon

Praat mee