Samsung Hub nu ook voor de Galaxy S3 en Galaxy Note 2

samsung-galaxy-s3-galaxy-note-2-samsung-hub Samsung Hub nu ook voor de Galaxy S3 en Galaxy Note 2Op de Samsung Galaxy S4 is hij standaard aanwezig, maar op de Galaxy S3 en de Galaxy Note 2 tot nu toe nog niet: Samsung Hub – een app waarin je toegang hebt tot al Samsung’s eigen contentdiensten voor muziek, boeken, films en games. De nieuwe versie van de Hub app is nu echter ook beschikbaar op de Galaxy S3 en Note 2.

Op dit moment tref je op de Galaxy S3 bijvoorbeeld nog een losse Game Hub aan, of de Readers Hub op de Note 2. Vrij recent echter, bundelde Samsung verschillende contentdiensten dus in één Samsung Hub – die vreemd genoeg tot nu toe dus alleen op de S4 beschikbaar was. Het lijkt ons niet bijster logisch dat Samsung deze diensten maar via één toestel aanbiedt – en dat vond Samsung zelf dus ook.

Als jij Samsung Hub ook op jouw Galaxy S3 of Note 2 wilt installeren, kun je het beste even één van de bestaande Hubs (Game Hub, bijvoorbeeld) openen. Je wordt dan gevraagd of je een update wilt installeren – deze update is de nieuwe Samsung Hub.

Hoewel veel content die in de Hub te vinden is betaalde content is, kan het de moeite lonen er wat rond te snuffelen – zo vind je er bijvoorbeeld met enige regelmaat hele aardige gratis games.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee