Samsung Galaxy S4 Mini komt in meer kleuren

Wie een blik in een telefoonwinkel werpt, kan zien dat de Samsung Galaxy S4 Mini op dit moment in twee kleuren leverbaar is: zwart en wit. En hoewel dit natuurlijk op zich mooi strakke kleuren zijn, is keuze altijd fijn. Des te beter dus dat er binnenkort drie nieuwe toestelkleuren bij zullen komen: rood, blauw en bruin.

samsung-galaxy-s4-mini-blauw Samsung Galaxy S4 Mini komt in meer kleuren

In feite komt de Galaxy S4 Mini dus bijna in dezelfde kleuren op de markt als zijn grote broer, de Galaxy S4. Bijna, want om precies te zijn gaat komt de S4 Mini in de kleuren Blue Iceberg, Scarlet Dawn, en Bronze Autumn. Inderdaad: blauw, rood en bruin. De kleurtinten van de grote S4 zijn: Blue Arctic, Red Aurora, en Brown Autumn. De verschillen zullen wel erg subtiel zijn.

samsung-galaxy-s4-mini-rood Samsung Galaxy S4 Mini komt in meer kleurensamsung-galaxy-s4-mini-bruin Samsung Galaxy S4 Mini komt in meer kleuren

Wanneer de nieuwe kleuren voor de Galaxy S4 Mini in ons land beschikbaar zullen zijn is op dit moment nog niet bekend. Wél gaan we er vanuit dat de nieuwe kleuren gewoon hetzelfde geprijsd zullen zijn als de zwarte en witte toestelversies.

(via)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

  1. Anita zegt

    De blue iceberg lijkt me wel wat.
    Maar komt deze uberhaupt wel uit in Nederland?
    In augustus werd bekend gemaakt dat er drie nieuwe kleuren bij zouden komen, maar ondertussen is het al januari en kan ik nergens vinden dat de nieuwe kleuren te koop zijn in Nederland.

Praat mee