Samsung Galaxy S4 krijgt Google Books via update (én toegang tot Vodafone’s 4G netwerk)

Sinds vandaag is Google’s nieuwe boekenapp Books beschikbaar voor bezitters van een Samsung Galaxy S4. De app wordt opvallend genoeg aangeboden door middel van een update voor het toestel zelf, die ook de nodige instellingen wijzigt zodat de S4 gebruik kan maken van Vodafone’s nieuwe 4G netwerk.

samsung-galaxy-s4-update-google-books-e1376299994143 Samsung Galaxy S4 krijgt Google Books via update (én toegang tot Vodafone's 4G netwerk)

In feite is Google Books een uitbreiding op de bekende Play Store, waar nu naast apps en games – en in sommige landen, maar niet Nederland, ook telefoons en muziek – ook boeken te koop zijn.

Ingebakken in de app zit een eReader-achtige functie, waardoor je de gedownloade boeken kunt lezen. Handigerwijs wordt er door middel van je Google account bijgehouden waar je met welk boek precies was gebleven, zodat je op verschillende apparaten zonder zoeken gewoon dáár verder kunt lezen waar je gebleven was.

Daarnaast is inmiddels – het duurde even – duidelijk de kleine update ook een aantal wijzingen aanbrengt, die ervoor zorgen dat de Galaxy S4 verbinding kan maken met het nieuwe 4G netwerk – dat op dit moment slecht beperkt beschikbaar is in ons land. Maar mocht je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht wonen, én je hebt een Vodafone RED of RED Business abonnement, dan kun je dus nu op veel hogere snelheden mobiel internetten.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee