Samsung Galaxy Note 3 komt met Android 4.3 standaard aan boord

Het is de tijd van de geruchtencyclus dat ieder detail van een interessant nieuw toestel – de Samsung Galaxy Note 3 in dit geval – nieuws is. Vandaag zijn het de insiders van Sammobile die achteloos het bericht de wereld in twitteren dat de Note 3 op Android versie 4.3 zal draaien.

samsung-galaxy-note-3-android-4-3 Samsung Galaxy Note 3 komt met Android 4.3 standaard aan boord

Echt ontzettend verrassend is dit natuurlijk niet. De Galaxy S4 draait op dit moment op Android 4.2.2, maar we weten al een tijdje dat Samsung achter de schermen druk aan de slag is met Android 4.3. Het lijkt dus niet meer dan logisch dat de volgende lichting toestellen hier standaard mee uitgerust zal zijn.

Vorig jaar speelde zich een vergelijkbaar scenario af: de Galaxy S3 werd gelanceerd met Android 4.0, terwijl de Galaxy Note 2 enige maanden later direct vanaf de lancering op Android 4.1 draaide. Dat een nieuwe Note dus over een nieuwere versie van Google’s besturingssysteem beschikt is dus een vertrouwde gang van zaken.

Wie inmiddels tussen alle geruchten over de Galaxy Note 3 de draad een beetje kwijt is, vindt zeer binnenkort hier op GalaxyClub.nl een uitgebreid overzicht en een nuchtere analyse van de gewone, de betrouwbare, en de wilde geruchten over het toestel.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee