Samsung Galaxy Note 3 komt in zwart, wit, en… roze

Met nog iets minder dan twee weken te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy Note 3, zijn er nog maar weinig details van het toestel waar we helemaal niks van weten. En voor het geval je je nog afvroeg in welke kleuren het toestel verkrijgbaar zal zijn, heb je op die vraag nu ook een antwoord: zwart, wit, en later roze.

samsung-galaxy-note-3-verwachtingen Samsung Galaxy Note 3 komt in zwart, wit, en... roze

Oké, twee dingen. Allereerst: zwart en wit? Hoor je die open deur ingetrapt worden? Het liet zich natuurlijk gewoon al raden, maar vooruit: een beetje bevestiging is nooit weg.

En ten tweede: een roze Galaxy Note 3? Ja, echt? Maar vooruit, Samsung brengt haar toestellen eigenlijk altijd wel in een roze variant op de markt. In voorgaande jaren zagen we een roze Galaxy Note 2, een roze Galaxy S3, een roze Note 1, en een roze Galaxy S2. Het enige verrassende is, dat de roze Galaxy Note 3 zo snel – binnen een maand – na de standaardkleuren op de markt lijkt te gaan komen. En laten we niet vergeten dat roze smartphones ontzettend populair zijn in Zuidoost-Aziatische landen. Dit is de voornaamste reden dat roze toestelversies bijna altijd dáár verkocht worden, en eigenlijk helemaal nooit hier.

Oftewel: de Galaxy Note 3 komt in Nederland in een zwarte en een witte uitvoering. Tot zover het nieuws. Een gokje van onze kant erachteraan: er komen nog wel meer kleuren, maar daar horen we pas later iets over. Voor nu gaan wij gewoon aftellen tot vier september, want – alle gekheid op een stokje – we zijn inmiddels wel ontzettend benieuwd naar de Note 3.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee