Ja, de Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear komen écht op 4 september

Niet dat er redenen voor waren, maar vooruit: wie toch nog twijfelde of Samsung daadwerkelijk de Galaxy Note 3 en de Galaxy Gear gaat onthullen op vier september, kan beter luisteren naar Lee Younghee – vice-chefin van Samsung’s mobiele tak.

samsung-galaxy-note-3-komst-bevestigd Ja, de Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear komen écht op 4 september

Yep, dát is de executive vice president van Samsung Mobile, Lee Younghee

Mevrouw Younghee liet aan de Korean Times weten dat vier september inderdaad dé dag is waarop de wereld kennis kan gaan maken met de Galaxy Note 3, én met de eerste smartwatch van het Zuid-Koreaanse concern, de Galaxy Gear.

Veel meer liet ze verder niet los, behalve dat de Gear zoals bekend géén flexibel scherm heeft. Inmiddels weten we eigenlijk nagenoeg alles over de specificaties van de Galaxy Note 3, en een hele hoop over de Gear.

Maargoed – het laatste beetje twijfel is nu dus helemaal weggenomen, de datum genoteerd, en de koffie gezet (die helaas tegen die tijd niet meer te drinken zal zijn). Hadden we al gezegd dat we er klaar voor zijn?

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee