Samsung Galaxy Gear concept video – petje af voor deze boys!

Inderdaad nog een concept voor de Samsung Galaxy Gear, maar voordat je weer verder gaat surfen, deze is toch wel de moeite waard om te bekijken. We lieten al weten dat Samsung op 4 september haar SmartWatch (Galaxy Gear) gaat aankondigen, maar de jongens en meiden van T3 zijn de Koreanen net een stapje voor met hun eigen 3D render gebaseerd op de meest waarschijnlijke geruchten en officiële patenten van Samsung.

Wat we hier zien is een knap digitaal kunstwerk en in principe een samenvatting van alle geruchten en patenten rondom Samsung en de nieuwe Galaxy Gear. Bestuurbaar via S Voice, S Health is aanwezig, Google Maps en web browsing is mogelijk en zelfs je berichten lezen zou moeten kunnen op de nieuwe smartwatch.

Hoe dan ook, we zullen nog eventjes geduld moeten hebben voordat we daadwerkelijk weten of deze geruchten ook werkelijkheid gaan worden. Vertel jou mening over dit concept en de Galaxy Gear hieronder in de comments!

Galaxy deal tips

Praat mee