Dit is de Samsung Wallie. Het is een tas.

Zo. Dat is weer eens iets anders: Alexander Wang’s Samsung Wallie, a.k.a. de Galaxy Bag. Het ontwerp van de tas is het resultaat van een collectieve ‘maak-illustraties-op-je-Samsung-Galaxy-Note-2’ actie, die Wang eerder dit jaar ontketende onder stylisten, fotografen, en andere vrienden van de bekende ontwerper.

samsung-wallie-galaxy-bag Dit is de Samsung Wallie. Het is een tas.

Volgens meneer Wang geeft de print van de tas de energie van de stad New York weer, en is het een goed voorbeeld van hoe technologie en stijl samenkomen op een onverwachte, maar betekenisvolle manier. Met een prijskaartje van 550 dollar.

samsung-galaxy-bag-detail Dit is de Samsung Wallie. Het is een tas.

Laten we het er maar op houden dat een dergelijke publiciteitsstunt het eerder in de Verenigde Staten goed zal doen, dan in ons nuchtere kikkerlandje – waarbij we dan nog wel moeten vermelden dat de inkomsten uit de verkoop van de tas bijdragen aan een speciaal fonds voor de ontwikkeling van kunstzinnige maar kansarme kinderen.

Hoe het ook zij: de tas is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via Alexander Wang’s webshop, mocht je je niet laten afschrikken door het prijskaartje.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee