Samsung Galaxy Ace 3 komt de laatste week van september

Het is alweer even geleden dat de Samsung Galaxy Ace 3 officieel werd aangekondigd. De volgende generatie van de populaire Galaxy Ace familie tilt Samsung’s populaire ‘midrange’ smartphone wederom naar een hoger plan, met een snellere dual core processor, 1 GB RAM geheugen, en een groter beeldscherm. Tot nu toe was over de releasedatum van het toestel niet veel meer bekend dan: ‘deze zomer’. Een rondgang langs een aantal winkels, levert een betere indicatie op.

samsung-galaxy-ace-3 Samsung Galaxy Ace 3 komt de laatste week van september

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat de Galaxy Ace 3 werd voorgesteld. Echter, in tegenstelling tot Samsung’s beleid voor hun absolute topmodellen – zo snel mogelijk na de introductie – nemen de Koreanen de tijd om het toestel hier in Nederland op de markt te brengen. Naar redenen hiervoor kunnen we alleen maar gissen – mogelijk dat de Galaxy Ace 2 en zelfs de allereerste Ace nog goed genoeg verkopen, en er dus in feite geen haast is bij de ‘modernisering’ van de toestelserie.

Maar het lijkt er dan toch op dat de Ace 3 vanaf eind september in de Nederlandse winkels gaat belanden. Zowel GSMWijzer, StudentMobiel, alsook CoolBlue geven aan het toestel in de week van 23 t/m 29 september – week 39 – te verwachten. Wie zijn zinnen op de Ace 3 gezet heeft, moet dus nog even geduld hebben.

De Galaxy Ace 3 is uitgerust met een 4 inch LCD scherm, met een resolutie van 800 bij 480 pixels, een dualcore processor die in ons land – vanwege de 4G mobiele internetverbinding – een kloksnelheid heeft van 1,2 GHz. Aan boord is verder 1 GB RAM, 4 GB interne opslagcapaciteit, een slot voor een microSD kaart, en een vijf megapixel camera, evenals Android 4.2 en Samsung’s eigen TouchWiz interface.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Mark zegt

    Ik wacht al langer op dit model. Telkens onduidelijk wanneer nu de release ging komen. Van winkels verschillende datums gehoord. Is het mogelijk dit toestel voortijdig te bestellen uit het buitenland bijvoorbeeld?

    • Michel zegt

      Geen idee. Dan zou je buitenlandse winkels in de gaten moeten gaan houden, en ik vermoed dat die ‘m niet veel eerder dan wij hier zullen hebben… maar nooit geschoten, etc 😉

Praat mee