Concrete releasedatum Samsung Galaxy Note 3: 27 september (in Taiwan, en..?)

Dat er plannen zouden liggen om de Samsung Galaxy Note 3 vrij snel ná de onthulling op vier september daadwerkelijk te gaan verkopen, wisten we al. Nu duikt er voor het eerst een echte, concrete releasedatum op voor het toestel: 27 september. Dat deze datum afkomstig is uit Taiwan wil niet zeggen dat deze helemaal irrelevant is voor ons in Nederland.

samsung-galaxy-note-3-verwachtingen Concrete releasedatum Samsung Galaxy Note 3: 27 september (in Taiwan, en..?)

De datum is afkomstig van de grote Taiwanese website ePrice. De Galaxy Note 3 zou aldaar al vanaf 16 september te bestellen zijn, waarna daadwerkelijke levering dus op 27 september kan worden verwacht.

Dus: zegt dit iets over wanneer we de Note 3 in ons land in de winkels kunnen verwachten? Ja en nee. Nee, want Taiwan is geen Nederland (duh!). Maar mogelijk toch ja, want als Samsung hetzelfde scenario hanteert als afgelopen april bij de Galaxy S4, dan komt het toestel in bijna alle landen tegelijk in de schappen te liggen. Hier was de S4 op 27 april voor het eerst direct verkrijgbaar – evenals in Taiwan.

Het zou dus zo maar kunnen zijn dat 27 september gewoon dé releasedatum van de Note 3 is. Ook hier. En wat betreft de mogelijkheid om er alvast een te bestellen vanaf 16 september: wij gaan er vanuit dat je ‘m bij een flink aantal winkels al gewoon direct na de onthulling kunt reserveren, ongeacht wat een al dan niet bestaande officiële ‘preorder datum’ zal zijn.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee