Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3 beschikbaar

Terwijl het wachten nog is op de volgende échte, grote update voor de Samsung Galaxy S3 – die naar Android 4.2.2 of zelfs direct naar Android 4.3 – blijven er van tijd tot tijd kleine updates binnendruppelen voor het toestel. Zoals vandaag.

samsung-galaxy-s3-xxemh1-update-nederland Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3 beschikbaar

De update brengt een nieuwe firmware versie – XXEMH1 om precies te zijn – naar de Galaxy S3. Echte veranderingen hebben we tot nu toe echter niet kunnen ontdekken, de Android versie blijft ook gewoon bij 4.1.2. Het gaat hier dus waarschijnlijk ook gewoon om een update die slechts intern wijzigingen of optimalisaties aanbrengt.

De nieuwe firmware kan geïnstalleerd worden via Kies of via de ‘firmware over the air’ mogelijkheid – hiervoor kan het alleen even duren voordat je aan de beurt bent. Wij zelf hebben ‘m uiteindelijk maar via Kies geïnstalleerd, bij gebrek aan geduld.

Heb jij wel iets nieuws kunnen ontdekken na het uitvoeren van deze update? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Richard Lekx zegt

  Mijn vrouw heeft vanavond een update gedaan op de Galaxy S3.
  Maar kreeg m daarna niet meer aan!!!!!
  Lekkere update!!!!
  Wie weet hoe je hem weer aan krijg??
  Groetjes Richard

Praat mee