Komst Samsung Galaxy Gear op 4 september bevestigd – is een accessoire

Een paar keer per jaar organiseert Samsung een zogeheten Unpacked evenement om haar belangrijkste nieuwe producten te introduceren. Op het eerste evenement van dit jaar maakten we kennis met de Galaxy S4, en de volgende Unpacked staat gepland voor vier september. Dat we dan de Samsung Galaxy Note 3 gaan zien is duidelijk, maar eerdere geruchten over de onthulling van de Galaxy Gear smartwatch lijken nu ook bevestigd. Ook lijkt de rol van het apparaatje nu weer een stukje duidelijker.

samsung-galaxy-gear-concept-1-1024x906 Komst Samsung Galaxy Gear op 4 september bevestigd - is een accessoire

 

Conceptontwerp van de Samsung Galaxy Gear smartwatch

Nog geen twee weken geleden bevestigden wij hier op GalaxyClub.nl dat Samsung’s slimme horloge naar alle waarschijnlijkheid Galaxy Gear zal gaan heten. Maar één van de nog onbeantwoorde vragen is, of het horloge als zelfstandig apparaat functioneert, of dat het als een accessoire bij een Galaxy smartphone bedoeld is.

Vandaag laten de insiders van Sammobile weten dat dit laatste het geval zal zijn, én dat het Unpacked evenement op vier september inderdaad de gelegenheid is waarbij Samsung de Galaxy Gear wil introduceren.

Al met al wordt het dus een spannende avond, op de vierde. Want behalve de Gear staat zoals gezegd ook de Galaxy Note 3 op het programma.

Galaxy deal tips

Praat mee