Is er toch een ‘budget’ versie van de Samsung Galaxy Note 3 op komst?

Geruchten en nieuws over de Samsung Galaxy Note 3 buitelen momenteel in rap tempo over elkaar heen. Opvallend daarbij is dat het merendeel van het nieuws afkomstig is van doorgaans goed geïnformeerde Zuid-Koreaanse kranten, en dus best serieus genomen kan worden. Zo ook deze: mogelijk brengt Samsung wel degelijk een budgetversie van de Galaxy Note 3 op de markt, met een LCD scherm en een acht megapixel camera.

samsung-galaxy-note-3-verwachtingen Is er toch een 'budget' versie van de Samsung Galaxy Note 3 op komst?

Dit gerucht dook in het verleden ook al op – tot vier verschillende versies zouden zelfs gepland zijn. Deze keer echter, blijkt de zaak genuanceerder. Samsung zou de goedkopere variant van de Note 3 op de markt willen brengen in wat zo mooi ‘opkomende markten’ heet – lees: grote, maar wat armere landen.

De kans dat we deze betaalbaardere versie van het toestel ooit in Nederland zullen gaan tegenkomen lijkt daarmee vrij klein. Samsung’s huidige strategie waarbij we hier gewoon de topmodelversies van, uhm, topmodel smartphones krijgen werkt hier tenslotte prima. En laten we wel wezen: wie wil hier níet gewoon het beste scherm en de beste camera in zijn toekomstige Galaxy Note 3?

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee