Hongaars experiment: design je eigen Samsung Galaxy achterklep

Binnen nu en een paar weken zal de Hongaarse tak van Samsung een designtool lanceren op hun Facebook pagina. Hiermee is het mogelijk om je eigen Galaxy achterklep te ontwerpen.

samsung-galaxy-s4-design-achterklep Hongaars experiment: design je eigen Samsung Galaxy achterklep

Designachterklep voor de Galaxy S4 van de Hongaarse ontwerpster Sandra Sándor

Dat velen het leuk vinden om hun telefoon te voorzien van een persoonlijk tintje is bekend. Maar omdat het instellen van je eigen achtergrond op het scherm natuurlijk nogal beperkt is, kun je straks in Hongarije dus je eigen achterklep ontwerpen – en vervolgens kopen, uiteraard.

Naar verluid zal deze mogelijkheid beschikbaar komen voor meerdere Galaxy modellen, hoewel het nog niet duidelijk is om welke telefoons het dan precies gaat. De prijs van zo’n zelf gestylede klep ligt tussen de 7200 en 8500 Hongaarse florinten – tussen de 24 en 28 euro, afhankelijk van om welk toestel het gaat.

Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig als je in Hongarije woont, maar veel liever zouden wij de vraag beantwoord zien of het hier gaat om een eenmalige actie, of om een proef waarbij de kans bestaat dat deze in de toekomst ook elders beschikbaar zal zijn. Wie het weet mag het zeggen!

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee