Geinig in Brazilië: de Samsung Galaxy S2 TV (=een Galaxy Ace 3 met TV antenne)

Onvermurwbaar brengt Samsung de ene na de andere opzienbarende gadget ergens ter wereld op de markt. Vanaf nu is in Brazilië de Samsung Galaxy S2 TV verkrijgbaar. En nee, dit is niet wat het lijkt. Of ja, het is wél wat het lijkt.

samsung-galaxy-s2-tv-1 Geinig in Brazilië: de Samsung Galaxy S2 TV (=een Galaxy Ace 3 met TV antenne)

Wat is er dan niet wat het lijkt? Ten eerste is het geen Galaxy S2, maar – als we de hardware van het toestel bekijken – gewoon een Galaxy Ace 3. Tóch is ervoor gekozen om het toestel dezelfde naam te geven als Samsung’s toptoestel uit 2011 – naar de reden hiervoor kunnen we alleen maar gissen (en we gaan géén poging doen).

Wat wél is wat het lijkt, is de TV toevoeging. Het toestel beschikt namelijk over een antenne om televisiesignalen te ontvangen. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien is deze netjes in- en uitschuifbaar. Het toestel ontvangt ISDB-T signalen – en standaard die vooral gangbaar is in Brazilië en een aantal omringende landen in Zuid-Amerika. Dit beantwoordt dus ook de vraag of we een dergelijk toestel ooit hier in onze regionen zullen tegenkomen: neen.

samsung-galaxy-s2-tv-2 Geinig in Brazilië: de Samsung Galaxy S2 TV (=een Galaxy Ace 3 met TV antenne)

Voor de rest is de Galaxy S2 TV zoals gezegd gewoon een Galaxy Ace 3, die binnenkort wél in ons land verkrijgbaar zal zijn. Het scherm heeft een diagonaal van vier inch, en is van het LCD type. De processor is een dualcore model, met een kloksnelheid van 1 GHz – de Galaxy Ace 3 zal in ons land in een versie met 1,2 GHz processor verschijnen, vanwege de 4G mobiele internetverbinding die aan boord is.

Stiekem zijn we dan toch wel weer heel benieuwd of dit toestel, met zijn curieuze mogelijkheid om zonder dataverbinding televisie te kijken, een succes wordt in Zuid-Amerika. Unieke is de Galaxy S2 TV in ieder geval wel.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee