De Samsung Galaxy S5 – geen paniek, het is maar een concept

Waarom ook niet? Met alle geruchten rond de aankomende Galaxy Note 3 dachten we dat het tijd was om eens op zoek te gaan naar wat conceptuele kunst omtrent de opvolger van de Galaxy S4.

En ook deze keer zijn er weer mensen die veel vrije tijd en talent gebruiken om een waar kunstwerk neer te zetten, zo ook YouTuber Bob Freking met zijn Galaxy S5 concept video. Hoewel er vrij weinig fysiek materiaal te zien is in de video zijn er zeker wat interessante punten die aandacht verdienen. De video is overduidelijk gemaakt vanuit het standpunt van een consument, en als wij in de schoenen van Samsung stonden zouden we maar eens goed luisteren naar de consument.

Statements als ‘no more gimmicks’ en ‘we threw away all the plastic’ vertelt toch wel iets over wat de gemiddelde gebruiker vindt van de huidige Galaxy S4 (+ varianten). In de video zien we verder nog een interessant alluminum ontwerp, wat veel weg heeft van de huidige S4, maar toch net wat anders is. Verder zou de S5 volgens dit concept klaar zijn voor 5G internet, een Exyons 8-core CPU hebben en 64 GPU kernen voor verbluffende graphics.

Denk jij dat Samsung iets kan leren van concept video’s las deze? Geef je mening in de comments hieronder!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee