Galaxy Note 3 release date gelekt – dit keer wel echt? 16 september in Engeland

Dat het snel gaat met de geruchten en verwachtingen rond de Galaxy Note 3 hoeven we je niet nog een keer te vertellen, maar het volgende nieuws bevestigd wederom dat er geen minuut voorbij gaat in de tech-wereld of er is al weer spannend nieuws gelekt over de nieuwste toestellen.

note3uk Galaxy Note 3 release date gelekt - dit keer wel echt? 16 september in Engeland

Waar we eergisteren nog een ‘gelekte’ release datum van 27 september in Taiwan te horen kregen hebben we dit keer redelijk ‘betrouwbaar’ bewijs. Een anonieme medewerker van de ‘4e grote provider in Engeland’ is zo vriendelijk geweest om een foto met een berichtje naar niemand minder dan de nieuwsblog Techradar te sturen. En ja hoor, wat zien we daar? De Galaxy Note 3 zal (waarschijnlijk!) vanaf 16 september in de Engelse winkels liggen!

Op de foto zien we – als we de bron mogen geloven – dus een inventarisatie van Three UK – de vierde grote provider van onze westerse buren. Verder is ook nog te zien dat de nieuwe Sony Xperia Z1 op 24 september in de Engelse schappen zal liggen. Zowel de Galaxy Note 3 als de Sony Xperia Z1 zullen op 4 september pas worden onthuld, maar blijkbaar (gelukkig?) zijn er dus mensen die niet zo goed een geheimpje kunnen bewaren 🙂

Wat dit betekend voor de Nederlandse release date? Niets is zeker, maar wij gokken er zo op dat de Note 3 over een kleine twee en een halve week in ons land te koop zal zijn…

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee