De ultieme Samsung Galaxy S4 hulp: een online simulator

Hoe doe ik dít met mijn Samsung Galaxy S4? Waar vind ik deze instellingen? Heel wat kersverse Galaxy S4 eigenare(sse)n komen in het begin zulke vragen tegen – zeker als het je eerste Galaxy is. Maar wie een beetje uit de voeten kan in het Engels, heeft zéker iets aan de virtuele Galaxy S4 simulator van de Amerikaanse tak van Samsung.

samsung-galaxy-s4-simulator De ultieme Samsung Galaxy S4 hulp: een online simulator

 

Op de website van Samsung Mobile USA is ‘ie te vinden, en je kunt er een hoop doen. Van het gebruik van de belangrijkste functies, tot het aan je eigen smaak aanpassen van het thuisscherm: de simulator toont je precies waar je moet zijn, en hoe je daar komt.

Daarnaast is het ook best een handig hulpmiddel voor iedereen die overweegt om een Galaxy S4 te kopen. Je kunt dankzij de simulator alvast een voorproefje krijgen van de mogelijkheden van het toestel, en een gevoel voor hoe het allemaal werkt. Maar zoals gezegd: enige kennis van de Engelse taal is noodzakelijk.

Dus: check ‘m zelf HIER!

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee