Blauwe Samsung Galaxy Tab 3 7.0 in de pijpleiding?

Je zult het misschien al gemerkt hebben, maar tot nu toe hebben we hier op GalaxyClub.nl niet veel aandacht besteed aan Samsung’s Galaxy Tab tablet productlijn. Hier zal de komende tijd steeds meer verandering in komen – ook de Galaxy Tab’s zijn tenslotte volwaardig lid van de Galaxy familie. Vandaag tijd dus voor een eerste nieuwtje over de 7 inch versie van de derde generatie Galaxy Tab’s: een blauwe variant lijkt eraan te komen.

samsung-galaxy-tab-3-7-0-blauw Blauwe Samsung Galaxy Tab 3 7.0 in de pijpleiding?

Op zich is hier weinig verrassends aan, natuurlijk: de tweede generatie Galaxy Tab’s was tenslotte ook al in andere kleuren dan de ‘standaard’ blauwe en witte variant verkrijgbaar. Een blauwe versie is echter wel een nieuwtje – als we tenminste de bron van de opgedoken foto kunnen vertrouwen. Maar meestal heeft deze – het inmiddels in deze wereld bekende Twitteraar Evan Blass a.k.a. @evleaks – het bij het juiste eind.

Wanneer we de Galaxy Tab 3 7.0 in het blauw in de winkels kunnen verwachten is nog onduidelijk, maar het zou ons niets verbazen als Samsung de aankomende IFA beurs in Berlijn zal gebruiken om nieuwe Tab-varianten, waaronder deze blauwe, aan te kondigen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee