App tip voor de Samsung Galaxy Note 2 of Galaxy S4 met root-toegang

Lang niet iedereen ‘root’ zijn Samsung Galaxy Note 2, maar wie het wél doet heeft alle reden om deze app te checken: Note 2 Hidden Settings. De app geeft je toegang tot een flinke sloot leuke instellingen voor het toestel. Heb jij een Galaxy S4? Niet getreurd, de app werkt ook op jouw telefoon.

samsung-galaxy-note-2-galaxy-s4-hidden-settings App tip voor de Samsung Galaxy Note 2 of Galaxy S4 met root-toegang

Afgezien van het ‘rooten’ van je Galaxy Note 2 of Galaxy S4 – ervoor zorgen dat je als gebruiker toegang hebt tot de zogeheten ‘root’ van het systeem, welke normaal gesproken is afgeschermd om te voorkomen dat mensen zelf fatale wijzingen aanbrengen aan belangrijke systeembestanden – is het gebruik van de app kinderspel. Installeren, starten, en presto: je hebt de keuze uit een flink aantal instelligen die normaal niet toegankelijk zijn.

Note 2 Hidden Settings is gratis, en te vinden in de Play Store HIER.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee