Android 4.2.2 komt naar de Samsung Galaxy Note 8.0

Bijna een maand geleden dook ‘ie voor het eerst op, en nu is hij in steeds meer landen via officiële weg als firmware update beschikbaar: Android 4.2.2 voor de Samsung Galaxy Note 8.0.

samsung-galaxy-note-8-0-android-4-2-update-officieel Android 4.2.2 komt naar de Samsung Galaxy Note 8.0

Op dit moment is de update in Duitsland al beschikbaar voor de 3G en 4G versie van de Galaxy Note 8.0, maar de verwachting is dat de update op korte termijn ook in andere landen zal worden aangeboden – en natuurlijk zal dan ook de WiFi versie van de Note 8.0 niet achterblijven.

Deze update brengt, naast een nieuwe versie van het Android besturingssysteem zelf, optimalisaties voor batterijduur en snelheid naar de Note 8.0. Met Android 4.2.2 zelf komen ook nieuwe features, zoals widgets die op het vergrendelscherm geplaatst kunnen worden. Daarnaast krijgt de interface een kleine make-over: deze gaat meer lijken op Samsung’s TouchWiz Nature UX versie die we onder andere kennen van de Galaxy S4.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Tiede zegt

    Hallo, ik heb mijn Note 8.0 al een paar maanden maar heb nog nooit een melding over een update gehad. Ik draai ‘m nu nog steeds op 4.1.2. Niks via OTA & ook niks via KIES. Enig idee wat ik er aan kan doen?

Praat mee