Update voor de Samsung Galaxy Ace Plus beschikbaar

Vanaf vandaag is er een nieuwe update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Ace Plus. Het gaat hier om een nieuwe firmware, gebaseerd op Android 2.3.6, waar Samsung een zogeheten Value Pack aan toe heeft gevoegd.

samsung-galaxy-ace-plus-value-pack-update Update voor de Samsung Galaxy Ace Plus beschikbaar

De Galaxy Ace Plus zal door deze update stabieler draaien, dankzij de optimalisaties in Android 2.3.6. En hoewel de Galaxy Ace Plus geen update naar een ‘hogere’ versie van het Android besturingssysteem zal krijgen, worden middels de Value Pack tóch een aantal features aan het toestel toegevoegd die eigenlijk horen bij Android 4.0.

Deze laatste brengt onder meer een nieuwe vergrendelscherm naar de Galaxy Ace Plus, inclusief de mogelijkheid om het toestel te ontgrendelen door gezichtsherkenning. Ook andere applicaties en elementen van de interface worden opgepoetst.

De update voor de Ace Plus is nu beschikbaar als Over the Air download, waarbij het toestel zelf aangeeft dat deze geïnstalleerd kan worden, óf via Samsung’s eigen Kies software.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee