Samsung Galaxy S4: Alle vragen beantwoord

S4guide-300x154 Samsung Galaxy S4: Alle vragen beantwoord
Het is niet lang geleden sinds wij de presentatie voor de officiële lancering van de Samsung Galaxy S4 mochten aanschouwen. Na een recordbrekend korte periode heeft Samsung alweer 20 miljoen exemplaren over de toonbank mogen zien vliegen.

Met zoveel consumenten die een gebruiksvriendelijk en technisch diepgaand toestel gebruiken, zijn er uiteraard een aantal vragen te beantwoorden. Niet iedereen weet meteen hoe de USB debugging-modus wordt aangezet of wat Smart Switch nou precies inhoudt. Daarom heeft Samsung 140 vragen en uiteraard ook de antwoorden onder elkaar gezet in een overzichtelijke gids.

Voor vrijwel alle vragen over het toestel kan men dus gerust een kijkje nemen in deze gids. De gids kan hier als .pdf worden gevonden.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee