Samsung Galaxy S4 Active nu al te reserveren

De Samsung Galaxy S4 is een populaire smartphone, die eigenlijk méér kan dan de meeste gebruikers nodig hebben. Maar één ding kan hij niet: douchen. Of duiken. Wie dit belangrijk vindt, kan beter nog even wachten op de Galaxy S4 Active, die begin augustus in de winkels ligt – en nu al te bestellen is.

samsung-galaxy-s4-active-preorder Samsung Galaxy S4 Active nu al te reserveren

De Samsung Galaxy S4 Active lijkt hardwarematig veel op de ‘normale’ Galaxy S4: hij heeft een 1080p full HD scherm met een diagonaal van vijf inch, en dezelfde quadcore 1,9 GHz Snapdragon 600 processor. Wel is het scherm van het LCD type – geen Super Amoled dus – en moet het camera het doen met een resolutie van acht megapixels. Maar verder is de S4 Active uitgerust met alle hippe snufjes die we kennen van zijn gewone broer: Air View, Air Gesture, Smart Pause en Smart Scroll zijn allemaal aan boord. En hij is dus waterdicht, kan tegen stof, en de behuizing is een stuk steviger uitgevoerd dan we van de S4 zelf gewend zijn.

De Galaxy S4 Active verschijnt begin augustus in de Nederlandse winkels, maar je kunt hem nu al reserveren. Voor een losse S4 Active betaal je nu net geen € 600,-, maar in combinatie met een abonnement zijn het prijskaartje er natuurlijk heel anders uit.

Check zelf alle mogelijkheden bij CoolBlue, GSMWijzer, Typhone, of Studentmobiel. Binnenkort vind je hier natuurlijk ook ons uitgebreide prijsoverzicht!

Galaxy deal tips

Praat mee