Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 gespot

samsung-galaxy-s3-android-4-3-foto-168x300 Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 gespot

Klik voor groter

Geheel in lijn met het recente gerucht dat de Samsung Galaxy S3 – evenals de Galaxy Note 2 – mogelijk de update naar Android 4.2 over zal slaan, om direct de sprong naar Android 4.3 te maken, duikt een foto op die precies dit laat zien. Een Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 dus.

Wat we zien is een toestel dat draait op Samsung software – er is geen sprake van één of andere ‘custom’ firmware, én Android versie 4.3. Veel details over de nieuwe software op de Galaxy S3 komen we niet te weten. Het is zelfs niet ondenkbaar dat het gaat om een goed opgezette nepfoto – de zogeheten ‘build date’ is dinsdag 19 februari, oftewel: twijfelachtig.

Of deze foto dus bewijst dat de Galaxy S3 dus een update naar Android 4.3 zal krijgen, zonder tussenstop bij versie 4.2.2 is te betwijfelen – daarvoor is de kans dat deze foto echt is veel te klein. De kans dat we op korte termijn méér te weten komen over de aankomende updates voor de Galaxy S3 is daarentegen wel groot. Dus: stay tuned…

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee