Samsung Galaxy Note 3 doet benchmark: is snel

Hoewel we nog even moeten wachten op de definitieve onthulling van de Samsung Galaxy Note 3, druppelt er langzaam meer en meer informatie binnen over het toestel. Sommige details zijn speculatief, andere zijn waarschijnlijk nep, en ook deze AnTuTu benchmark resultaten zijn allesbehalve betrouwbaar. Maar áls ze kloppen, dan is de Galaxy Note 3 een overdreven snel toestel.

samsung-galaxy-note-3-antutu-score-benchmark Samsung Galaxy Note 3 doet benchmark: is snel

Volgens de opgedoken informatie, scoort de Note 3 – productcode Samsung SM-N900 – ruim 33000 punten in AnTuTu. Ter vergelijking: de huidige Galaxy S4 scoort zo rond de 25000. Hoewel exacte details over het geteste toestel ontbreken, weten we dat deze een kloksnelheid heeft van 1,9 GHz. Het lijkt dan ook een goede gok dat de processor aan boord Qualcomm’s Snapdragon 800 is – een processor die nog een stapje of twee verder gaat dan de Snapdragon 600 in de Galaxy S4, tenminste dat lijkt de behaalde score aan te tonen.

Al met al een indrukwekkend staaltje snelheidsduivel – of de Snapdragon 800 uiteindelijk de processor blijkt te zijn die in de Note 3 terecht komt, in of in de Note 3 zoals hij hier in de winkels zal liggen, weten we waarschijnlijk vier september. Dan staat namelijk volgens geloofwaardige geruchten de onthulling van het toestel op het programma.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee