Size matters: mega reclame voor de Samsung Galaxy Mega

Je hebt grote telefoons – zoals de Galaxy Note 2 – en je hebt nóg grotere telefoons. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy Mega, die door zijn 6,3 inch beeldscherm met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Geheel in stijl lanceert Samsung een opvallende reclamecampagne.

samsung-galaxy-mega-reclame Size matters: mega reclame voor de Samsung Galaxy Mega

Op verschillende plaatsen in ons land duiken varianten van de hier getoonde megagrote Galaxy Mega’s op. Met poes, uiteraard. En hoewel over smaak niet te twisten valt, kun je niet ontkennen dat het wel écht blikvangers zijn – net als de Galaxy Mega zelf.

samsung-galaxy-mega-reclame-2 Size matters: mega reclame voor de Samsung Galaxy Mega

Overigens heet de Galaxy Mega eigenlijk Galaxy Mega 6.3, maar omdat zijn kleinere broertje – de Mega 5.8, met een 5,8 inch scherm – níet in ons land op de markt zal komen, gaat het toestel hier door het leven zonder de 6.3 aanduiding. Gewoon de Mega dus.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee