Paarse Galaxy S4 gespot

Niet lang geleden wisten we al te vertellen dat Samsung bezig is met het uitbrengen van nieuwe kleurvarianten van de Galaxy S4. We zagen al een rode en blauwe S4 voorbij komen, maar deze keer heeft GSMarena een paarse S4 weten te spotten:

S4_purple_1 Paarse Galaxy S4 gespotS4_purple_2 Paarse Galaxy S4 gespot

 

De originele S4 kwam uit de klassiekers zwart en wit, maar ondertussen heeft Samsung bekend gemaakt dat er een hele reeks nieuwe kleuren aan zit te komen waaronder blue artic, pink twilight, brown autumn, purple mirage en red aurora. De paarse variant die we hierboven zien zou beschikken over een Exyinos octa-core processor en zal alleen in bepaalde landen beschikbaar zijn.

Vooralsnog weten we niet wanneer/of Nederland aan de beurt komt, maar de Amerikanen en Koreanen krijgen in ieder geval de paarse variant. De precieze release date is ook niet bekend, maar deze zal niet ver in de toekomst liggen.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee