Grote update voor de Samsung Galaxy S4: Apps op SD, en stille camera

Hij zat er al een tijdje aan te komen, maar sinds kort is hij nu dan ook écht in ons land uitgerold: de nieuwe firmware update voor de Samsung Galaxy S4.

Screenshot_2013-07-25-00-29-12 Grote update voor de Samsung Galaxy S4: Apps op SD, en stille cameraScreenshot_2013-07-25-00-35-45 Grote update voor de Samsung Galaxy S4: Apps op SD, en stille camera

Deze update brengt een aantal verbeteringen naar de Galaxy S4, zoals de mogelijkheid om applicaties naar de SD kaart te verplaatsen – in ieder geval de applicaties die je zelf hebt geïnstalleerd. Hierdoor blijft er een stuk meer ruimte vrij op de interne opslag van het toestel zelf.

Een andere kleine, maar fijne feature is het feit dat de camera van de S4 nu stil is als je toestel op stil staat. Tot nu toe bleef het sluitergeluid ten alle tijden hoorbaar. Dit is nu niet meer zo: stil is simpelweg stil.

Onder de verdere veranderingen die met deze update meekomen zijn een (iets) verbeterde batterijduur, een notificatiebalk die nu half-transparant is, een nieuwe sneltoets voor de Smart Pause functie (‘Slim pauzeren’), en een over het algemeen soepeler aanvoelende gebruikersinterface.

De update is te installeren via het toestel zelf, al kan de wachttijd oplopen omdat zóveel mensen tegelijk de updaten proberen te installeren. I.ets omslachtiger, maar zonder kans dat je nog niet aan de beurt bent is natuurlijk een update via Samsung’s Kies software.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. nikki zegt

    Erg blij mee maar heb wel n vraag.
    Heb mn sd kaart uit mn oude smart (HTC desire S) in de S4 gezet maar ik kan de apps die daarop staan niet vanaf de sd kaart draaien.
    Lijkt erop dat ik alles weer opnieuw uit de playstore moet downloaden en vervolgens op de sd kaart zetten?

Praat mee