Android 4.2 voor de Samsung Galaxy Note 8.0 duikt op

De Samsung Galaxy Note 8.0 is inmiddels alweer een paar maanden op de markt. Standaard draait de compacte tablet met S Pen stylus op Android versie 4.1. Maar dankzij een uitgelekte firmware, is duidelijk dat een update naar Android 4.2 in de pijpleiding zit.

samsung-galaxy-note-8-0-android-4-2-update-lek Android 4.2 voor de Samsung Galaxy Note 8.0 duikt op

 

Naar verluid brengt de update een aantal nieuwe features die standaard bij Android 4.2 horen, zoals widgets op het vergrendelscherm. Maar de Galaxy Note 8.0 wordt door deze update ook sneller, en de batterijduur schijnt verbeterd te zijn.

Op dit moment gaat het hier, zoals gezegd, om een uitgelekte vroege versie van de nieuwe firmware voor het apparaat. Wie een beetje handig is en niet wil wachten, kan terecht bij de mannen van Sammobile. Maar naar verwachting gaat niet al te lang meer duren voor de update officieel beschikbaar zal zijn, via de Note 8.0 zelf of Samsung’s Kies software.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Tiede zegt

    Hallo, ik heb mijn Note 8.0 al een paar maanden maar heb nog nooit een melding over een update gehad. Ik draai ‘m nu nog steeds op 4.1.2. Niks via OTA & ook niks via KIES. Enig idee wat ik er aan kan doen?

Praat mee