Nieuwe foto van, en geruchten over de Samsung Galaxy Note 3

samsung-galaxy-note-3-foto-hoek Nieuwe foto van, en geruchten over de Samsung Galaxy Note 3Nee, het is nog niet zover – de Samsung Galaxy Note 3 laat nog even op zich wachten. Maar er duikt vandaag wel een foto op van een toestel dat, volgens de bron, de Note 3 is. En die foto gaat ook nog eens vergezeld van interessante geruchten over een vervroegde releasedatum.

De foto in kwestie toont een hoek van een toestel dat inderdaad overeenkomsten vertoont met o.a. de Galaxy S4 en de Galaxy Note 2. Toch zijn er wat vreemde dingen aan de hand – dingen die zo vreemd zijn dat wij geneigd zijn te concluderen dat de foto géén Note 3 laat zien.

Ten eerste lijken allerlei lijnen aan de bovenkant van het toestel eigenlijk helemaal niet zo parrallel te lopen als je zou verwachten op een echte foto. Ook de blauwe ikoontje in de notificatiebalk zijn op zijn zachtst gezegd verrassend – je kunt op de Galaxy Note 3 ruwweg dezelfde interface verwachten als op de Galaxy S4. En die laatste heeft een groene batterijindicator, en grijze signaalbalkjes. Natuurlijk kan deze versie van het toestel op een pure versie van het Android besturingssysteem draaien, maar ook dat zou verrassend zijn.

Al met al lijkt het plaatje leuk gephotoshopt – maar geloven dat het écht de Galaxy Note 3 is… nee, wat ons betreft niet. Hoewel we het wel graag willen, zo’n mooie dunne rand langs het scherm.

Daarnaast duikt het gerucht op dat de Galaxy Note 3 mogelijk eerder dan verwacht – dus eerder dan begin september – geïntroduceerd zou kunnen worden, omdat de verkopen van de Galaxy S4 tegen zouden vallen. Deze informatie is natuurlijk een tikje lastig te controleren, en was het niet Samsung topman J.K. Shin zelf die bevestigde dat de Note 3 inderdaad begin september onthuld zou gaan worden vlak voor de IFA beurs die dan in Berlijn plaatsvindt?

Al met al een hoop spannende informatie over Samsung’s volgende topmodel smartphone. Maar een flinke korrel zout – een kilootje, bijvoorbeeld – is een aanrader.

(via PhoneArena)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee