Nóg een foto van de Samsung Galaxy Note 3

Nog maar een paar dagen geleden zagen we al een foto van de Samsung Galaxy Note 3 – maar we hadden nogal wat twijfels over de echtheid ervan. De foto die dit weekend opduikt is wat dat betreft geloofwaardiger.

samsung-galaxy-note-3-foto-hoes Nóg een foto van de Samsung Galaxy Note 3

Ook deze foto komt helemaal uit China overgewaaid, en toont een toestel dat uiterlijk sterke gelijkenissen vertoont met de Galaxy S4, maar een stuk groter is – in feite het ontwerp dat we inderdaad van de Galaxy Note 3 verwachten. Het toestel zit in een case, dus de hoeken blijven aan het oog onttrokken.

Opvallend is ook de rand rond de camera aan de voorkant: deze suggereert dat het toestel, welke het ook is, ingepakt is in een zogenaamde ‘dummy case’. Zulke ‘dummy cases’ worden o.a. door Samsung gebruikt om het definitieve ontwerp van een nieuwe toestel te verhullen. Dat neemt niet weg dat de rest van het toestel eruit ziet alsof het gewoon de ‘echte’ body is, dus helemaal duidelijk is het allemaal niet.

Al met al kruipt de introductie van de Galaxy Note 3 langzaam dichterbij – begin september moet het echt gaan gebeuren. Tot die tijd wachten wij in spanning af!

(via TechKiddy)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee