Nieuwe, kleine update voor de Samsung Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-update-mei-2013 Nieuwe, kleine update voor de Samsung Galaxy S3Zoals sommige bezoekers hier gisteren al wisten te melden, arriveert momenteel een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3. Het gaat hier nog niet om de verwachte update naar Android 4.2, maar om een kleine update die vooral achter de schermen optimalistaties lijkt uit te voeren.

De update is ruim 62 MB groot, en wij konden zo gauw geen nieuwe functies ontdekken – ondanks het feit dat de beschrijving van de update wél spreekt over het toevoegen van ‘Nieuwe functionaliteit’ (typefout gecorrigeerd 😉 ).

Wel kunnen we ons niet aan de indruk onttrekken dat de interface nog iets soepeler lijkt, maar als er al verschil is, is dit niet erg groot.

Al met al is er sprake van een onderhoudsupdate, in afwachting van de volgende ‘grote stap’ naar Android 4.2. Met deze update zullen wel een flink aantal nieuwe features naar de Galaxy S3 komen, die op dit moment nog zijn voorbehouden aan de Galaxy S4.

Heb jij iets nieuws kunnen ontdekken na deze update?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Van der Brugge Ronny zegt

    Beste
    Ik heb een vraag over de samsung galaxy SIII GB16 daar ik een fout heb gemaakt weet hoe maar nu is mijn navigatie uit het toestel verdwenen ook op de display en ik weet niet hoe die weer te herstellen is of terug te downloaden is graag had ik daar over meer uitleg.

    Met vriendelijke groet
    Van der Brugge Ronny

Praat mee