Android 4.2 voor de Samsung Galaxy S3 ‘juli/augustus’

Bijna twee weken geleden kon je hier al lezen dat de update naar Android 4.2 voor de Samsung Galaxy S3 nog even op zich laat wachten. Dit weekend dook een nieuw gerucht op, samen met een recente testversie van de nieuwe software. Sammobile – de bron van de uitgelekte software en de meeste geruchten over de data van updates – gokt er nu op dat de update in juli of augustus naar de Galaxy S3 zal komen.

samsung-galaxy-s3-android-4-2-update-releasedatum Android 4.2 voor de Samsung Galaxy S3 'juli/augustus'

Voorlopig lijkt het ons verstandig ieder gerucht over de aanstaande update voor de Samsung Galaxy S3 met een flinke korrel zout te nemen. Samsung zelf heeft geen enkele uitspraken of beloften gedaan – dat de update komt is zeker, maar geruchten of de datum van de update zijn ook niet meer dan dat: geruchten.

Overigens brengt deze update wel een hoop leuke, nieuwe features naar de Galaxy S3, waaronder:

  • Nieuwe vergrendelscherm, met widgets en een licht effect (naast het al bekende waterrimpel effect)
  • Nieuwe schermmodi: Adapt Display en Professionele Foto
  • Daydream: een soort screensaver
  • Nieuwe modus voor in de auto
  • Verbeterde notificaties
  • Vernieuwe gebruikersinterface
  • Nieuwe S Voice, en verbeterde stembesturing
  • En meer…

Een deel van deze features zijn inderdaad te vinden op de Galaxy S4 – de kans is groot dat óók een deel van de camerafuncties van de S4 naar de Galaxy S3 zullen komen, maar of dat al met deze update gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

(via Sammobile)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee