Samsung Galaxy S Advance krijgt update naar Android 4.1 Jellybean

Ruim een jaar nadat de Samsung Galaxy S Advance op de markt kwam, is het toestel nog lang niet uitontwikkeld. Dat blijkt maar weer uit het feit dat bezitters van de Galaxy S Advance hun toestel kunnen update naar één van de allernieuwste versies van het Android besturingssysteem, versie 4.1.2, bijgenaamd Jellybean.

samsung-galaxy-s-advance-android-4-1-jellybean Samsung Galaxy S Advance krijgt update naar Android 4.1 Jellybean

Hiermee worden eerdere geruchten bevestigd dat het toestel gelijk de sprong maakt van Android 2.3 naar nummertje 4.1 – een sprong van jewelste, wat ook goed merkbaar is in de verbeterde snelheid, nieuwe mogelijkheden zoals Multiwindow – zodat je meerdere apps tegelijk kunt zien en gebruiken.

De styling van de interface is behoorlijk op de schop gegaan, en vertoont grote overeenkomsten met de TouchWiz interface die we van recente toestellen kennen.

Al met al hulde dat Samsung de S Advance direct naar Android 4.1 catapulteert – hoewel dat, eerlijk is eerlijk, ook wel nodig was omdat een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich tot nu toe uitbleef.

(via Sammobile)

Galaxy deal tips

Praat mee