Tip: input door je hand negeren in S Note op de Samsung Galaxy Note (2)

Even een snelle tip in de categorie ‘huh? zat die daar de hele tijd al?’ De kans is dus groot dat je ‘m al kent, maar ons viel deze optie nú pas op. Inderdaad, na langdurig Note-gebruik. Maar het bijbehorende ikoontje is dan ook klein en onopvallend.

samsung-galaxy-note-2-s-note-hand-negeren Tip: input door je hand negeren in S Note op de Samsung Galaxy Note (2)

Kort en simpel gezegd: heb jij ook wel eens dat je, terwijl je met je S Pen bezig bent in S Note, met een verdwaalde vinger per ongeluk allerlei dingen doet? Nee? Nou, wij wel, zo af en toe. En dus is dat éne, kleine ikoontje rechtsonderin het scherm best een uitkomst. Deze zorgt ervoor dat je toestel alleen nog maar input door de S Pen accepteert, en jouw vingers of hand simpelweg negeert. Op echt papier laten je vingers tenslotte ook geen inktspoor na.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Peter zegt

    Werkt alleen helaas niet met de pop up Note. Tenminste, niet in de laatste update van de eerste Note. Ook niet als je die maximaliseert.

Praat mee