Sport en de Samsung Galaxy Note 2

De S Pen van de Samsung Galaxy Note 2 – en andere Note apparaten natuurlijk – wordt vaak in verband gebracht met allerlei creatieve bezigheden. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Als voorbeeld dient een nieuwe video, waarin de app Coach’s Eye centraal staat.

samsung-galaxy-note-2-coachs-eye Sport en de Samsung Galaxy Note 2

Coach’s Eye is een applicatie die sporters in staat stelt aan hun techniek te werken. Het is mogelijk om acties te filmen, (in slowmotion) terug te kijken, te vergelijken, en notities te maken. Een krachtig stukje video analyse in je Note 2 dus.

samsung-galaxy-note-2-coachs-eye-voorbeeld-3 Sport en de Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-coachs-eye-voorbeeld-2 Sport en de Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-coachs-eye-voorbeeld-1 Sport en de Samsung Galaxy Note 2

Hoeveel mensen een Galaxy Note zouden kopen dankzij Coach’s Eye is niet duidelijk – maar deze app is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die een Note biedt dankzij de S Pen en het grote scherm.

We kunnen alleen maar hopen dat er meer apps zullen komen die gebruik maken van de specifieke mogelijkheden van de Note serie. Maar dankzij de snel groeiende populariteit van de verschillende Note modellen kan het bijna niet anders, dan dat developers zich meer en meer gaan richten op deze toestellen.

(via SamsungMobile)

Galaxy deal tips

Praat mee