‘Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.2 in mei/juni’

Zo gaat dat: we zijn eigenlijk gewoon nog ontzettend tevreden met de update naar Android 4.1.2 op onze Samsung Galaxy S3, maar geruchten over de vólgende softwarematige sprong voorwaarts zijn niet van de lucht. Vandaag duiken de maanden mei en juni op als tijdstip waarop de Galaxy S3 de volgende grote update moet gaan krijgen.

samsung-galaxy-note-2-android-4-2-update 'Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.2 in mei/juni'

Net als de update naar Android 4.1.2, lijkt ook de update naar Android 4.2 weer een aantal compleet nieuwe features naar de Galaxy S3 te gaan brengen. In een eerder al uitgelekte betaversie van de nieuwe software zagen we bijvoorbeeld nieuwe snufjes als Smart Scroll en Smart Pause – inderdaad, twee van de veelbesproken nieuwe eye tracking mogelijkheden van de pas onthulde Galaxy S4. En als we andere berichten mogen geloven, komen er nog meer functies van de Galaxy S4 straks ook naar de Galaxy S3.

Natuurlijk is het verstandig om in gedachten te houden dat het bovenstaande gerucht over een update in mei of juni het beste met flink wat korrels zout te consumeren is. We weten dat Samsung Android 4.2 op de Galaxy S3 al lang en breed aan het ontwikkelen en testen is, maar zelfs áls de update inderdaad in mei of juni klaar is, is het nog maar de vraag wanneer we deze in ons land kunnen installeren. De ervaring leert dat dit meestal toch wel een tijdje ná de vroege eerste schattingen is – wijzelf rekenen voorlopig dus eerder op de update ná de zomer. Maar hij komt, daarover hoeft niemand te twijfelen.

(via @Sammobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      De ‘standaard’ Galaxy S3 met productcode GT-I9300 niet. Daarvoor moet je de 4G/LTE Galaxy S3 hebben met productcode GT-I9305 – deze is momenteel alleen verkrijgbaar bij Hi (zie HIER), KPN (zie HIER), of los bij PDAShop (zie HIER).

Praat mee