Samsung Galaxy Note 8.0 release over twee weken – nu al te reserveren

Het is alweer anderhalve maand geleden dat Samsung de Galaxy Note 8.0 introduceerde – de ‘tussenmaat’ Note voor wie de Galaxy Note 2 te klein, en de Galaxy Note 10.1 te groot vindt. Toen had Samsung het nog over een release in het tweede kwartaal, en inmiddels lijkt het apparaat nog voor het einde van deze maand verkrijgbaar te zijn.

samsung-galaxy-note-8-0-bestellen Samsung Galaxy Note 8.0 release over twee weken - nu al te reserveren

De Galaxy Note 8.0 vertoont qua hardware overeenkomsten met de Galaxy Note 2 smartphone – dezelfde quadcore processor, 2 GB RAM geheugen. Natuurlijk is het scherm groter – 8 inch diagonaal – en beschikt de camera over een vijf megapixel resolutie.

Tevens is de Note 8.0 goedkoper dan de Galaxy Note 2: op dit moment kun je de 16 GB WiFi versie al reserveren voor 399 euro bij CoolBlue (HIER) en Bol.com (HIER). De verwachte leverdatum is bij CoolBlue 19 april – over minder dan twee weken dus. De 3G of mogelijk 4G variant wordt op een later moment in de winkels verwacht.

Meer informatie over de Galaxy Note 8.0 vind je HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee