Tip: je eigen tekst op het lockscreen van je Samsung Galaxy Note (2)

Stel, je wilt graag een zelfgekozen tekst weergeven op het lockscreen – pardon, vergrendelscherm van je Samsung Galaxy Note… dat kan! En het is simpel.

samsung-galaxy-note-2-gegevens-eigenaar Tip: je eigen tekst op het lockscreen van je Samsung Galaxy Note (2)

Zo is het maar net: ‘Eigendom van galaxyclub.nl’

Ga via de Menu toets naar Instellingen en kies Vergrendelscherm. Tik op Gegevens eigenaar, vink Eigenaargegevens op vergrendeld scherm weergeven aan, en voer je tekst naar keuze in. Dit kan natuurlijk net zo goed je boodschappenlijstje zijn – niemand controleert of je echt de gegevens van de eigenaar van het toestel invoert, tenslotte ;).

samsung-galaxy-note-2-gegevens-eigenaar-menu1 Tip: je eigen tekst op het lockscreen van je Samsung Galaxy Note (2)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Judy zegt

    Wat heel handig is is als je daar je in case of emergency (ice) neer zet dan kun je gewoon een vergrendeling op je toestel zetten maar dan kunnen vreemden toch bij een telefoonnummer om iemand te bereiken als er iets met jou aan de hand mocht zijn.

Praat mee