Android 4.2 update voor de Samsung Galaxy Note 2 in mei/juni

De Samsung Galaxy Note 2 is nu ongeveer een half jaar op de markt, en langzaam beginnen we benieuwd te worden naar de volgende levensfase van het toestel: Android 4.2. Volgens de insiders van Sammobile kunnen we deze mogelijk al in mei of juni verwachten.

samsung-galaxy-note-2-android-4-2-update Android 4.2 update voor de Samsung Galaxy Note 2 in mei/juni

Hoewel de sprong van Android 4.1.2 –  de huidige versie – naar Android 4.2.2 op het eerste gezicht niet zo groot lijkt, weten we sinds een tijdje dat er waarschijnlijk een flinke dosis nieuwe features naar de Galaxy Note 2 zullen komen. Een blik op de pas onthulde, maar nog niet verkrijgbare Galaxy S4 laat zien dat Samsung allerlei nieuwe snufjes heeft uitgedokterd, en een deel hiervan kan zonder problemen ook op de Note 2 werken. Zo krijgt ook de Note 2 straks onder andere een aantal veelbesproken eye tracking mogelijkheden die nu alleen nog maar op de Galaxy S4 te vinden zijn.

De vraag is natuurlijk hoe betrouwbaar de voorspelde ‘datum’ in kwestie is. Is de update dan ‘af’? Wordt de update dan in Zuid-Korea uitgerold? Hoe lang moeten we dan vervolgens nog wachten om onze Nederlandse Note 2 te updaten? Dit zijn vragen waarop de antwoorden simpelweg niet bekend zijn. Voorlopig houden wij het er dus maar op dat we de update pas later in de zomer – of vlak er na – op ons toestel zullen zien verschijnen. Mocht het toch eerder gebeuren… dan is dat mooi meegenomen.

(via Sammobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Henk Steenwijk zegt

    Het is natuurlijk altijd even afwachten, ik gok dat het nog wel wat langer duren zal maar tijd zal het leren 🙂

    Ben in ieder geval wel erg benieuwd naar de nieuwe features en functies.

Praat mee