Android 4.1.2 update voor Samsung Galaxy Note 10.1 3G beschikbaar

Vanaf vandaag is de Android 4.1.2 Jellybean update voor de 3G versie van de Samsung Galaxy Note 10.1 beschikbaar in Nederland.

samsung-galaxy-note-10-1-3g-update-android-4-1-2-nederland Android 4.1.2 update voor Samsung Galaxy Note 10.1 3G beschikbaar

De update kan geïnstalleerd worden via Samsung’s eigen Kies software (zie HIER), maar ook via de FOTA (Firmware-Over-the-Air) mogelijkheid van het apparaat zelf. In principe krijg je vanzelf de melding dat een update via FOTA kan worden geïnstalleerd, maar je kunt ook handigmatig checken of de al op jouw Note 10.1 geïnstalleerd kan worden. De FOTA mogelijkheid vind je dan onder Instellingen, Toestel-info (helemaal onderaan in het Instellingen menu), en Software-update. Kies Bijwerken om de Note 10.1 te laten zoeken naar de update.

Als je deze laatste optie gebruikt (wat wat ons betreft te verkiezen is boven Kies), zorg dan wel dat je gebruikt maakt van een WiFi verbinding. Het zou zonde zijn van je databundel om de update via mobiel internet down te loaden.

De update brengt onder andere een soepeler werkende interface naar de Galaxy Note 10.1, een nieuw multi-tasking menu, en een meer mogelijkheden om applicaties in een pop-up venster te gebruiken.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Notetienpunteen zegt

    Apart, voor de wifi-versie had ik hem half maart al binnen. Werkt als een trein (niet zijnde de NS of Fyra… 😉 )!

Praat mee